Köpvillkor

Verissima AB med organisationsnummer 556975-9870 (nedan V.E.S.P.A) förmedlar beställningar av livsmedel från beställaren (nedan ”kunden”) till den av kunden valda restaurangen. Varje restaurang har specifika öppettider och utkörningsområden. Vid lagd beställning ansvarar varje enskild restaurang själv för att denna behandlas. V.E.S.P.A försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. V.E.S.P.A ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

V.E.S.P.A har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Varje enskild restaurang ansvarar själv för att meddela kunden om detta och erbjuda ett alternativ.

V.E.S.P.A arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter. Varje enskild restaurang har dock det yttersta ansvaret för kvaliteten på sina produkter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden i första hand ta upp detta med den enskilda restaurangen.

Medan V.E.S.P.A eftersträvar att alla priser på hemsidan är helt korrekta, reserverar vi oss för eventuella fel.

Alla beställningar via vespa.nu är bindande. Om inte annat anges betalar köparen direkt i webbshopen. Alla priser på vespa.nu är inklusive moms om inget annat anges.

V.E.S.P.A och alla våra restaurangers mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Utkörningen sköts av hungrig.se. Leveranstiden varierar ofta med tiden och vespa.nu ansvarar inte för dröjsmål vid leverans. För övriga villkor vid leverans se: https://hungrig.se/terms/global

Försäljningen av mat via vespa.nu omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

När du besöker vespa.nu använder vi cookies.

Vespa.nu lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på vespa.nu.

V.E.S.P.A har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Vespa.nu informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja vespa.nu efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

Vill du komma i kontakt med V.E.S.P.A når du oss via mejl info@vespa.nu.  OBS! Matbeställningar tas ej emot via mejl.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.